Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Kikertsuppe med poteter

: Amund

Ingredienser

  • 1 gul løk
  • 3 toppa ss fersk ingefær
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 boks kokosmelk 400g
  • 1 boks hakkede tomater 400g
  • 1 boks kikerter 400g
  • 4 poteter
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 1/2 ts gurkemeie
  • 1/4 ts chilipulver
  • 1 ss vegansk grønnsaksbuljong

 

Steg

  1. Stek løken myk i litt olje. Sleng oppi ingefær og hvitløk, og la det steke et minutts tid.
  2. Tilsett kokosmelk, tomater, poteter og kikerter. Smak til med krydderne.
  3. La det hele småkoke til potetene er kokt. Om du synes suppa blir for tykk, ha i litt vann.

 📢 Tips – Ønsker du mer mat, bruk gjerne også blomkål.

💡 Tips - kok potetene først så kan resten av suppa bare koke i 15min.