Kikertsuppe med poteter
Ingredienser
- 1 gul løk
- 3 toppa ss fersk ingefær
- 3 fedd hvitløk
- 1 boks kokosmelk 400g
- 1 boks hakkede tomater 400g
- 1 boks kikerter 400g
- 4 poteter
- 1 ts spisskummen
- 1 ts paprikapulver
- 1/2 ts gurkemeie
- 1/4 ts chilipulver
- 1 ss vegansk grønnsaksbuljong
Steg
- Stek løken myk i litt olje. Sleng oppi ingefær og hvitløk, og la det steke et minutts tid.
- Tilsett kokosmelk, tomater, poteter og kikerter. Smak til med krydderne.
- La det hele småkoke til potetene er kokt. Om du synes suppa blir for tykk, ha i litt vann.
📢 Tips – Ønsker du mer mat, bruk gjerne også blomkål.
💡 Tips - kok potetene først så kan resten av suppa bare koke i 15min.